Outdoor Insights

Outdoor Insights är ett koncept som är framtaget av oss, Jenny Almén Linn och Jan Marklund, där vi tillsammans vill erbjuda utvecklande upplevelser utomhus. Vi har båda lång erfarenhet från ledande och utvecklande befattningar.

Jenny har arbetat inom besöksnäringen sedan 1990 som bland annat marknads-, turist- och platschef och arbetar i dag som strateg och rådgivare till nystartade företag och projektledare för större evenemang. Hon har även en lång erfarenhet som guide både i Göteborg, Alingsås och utomlands. Hon har de senaste åren arbetat med att skapa hållbara upplevelser och därigenom upptäckt naturens förmåga att underlätta samtal samt till att hitta återhämtning och kreativitet. Hon är numera även utbildad friskvårdsguide.

Jan har arbetat som chef både i privat och offentlig sektor och har mer än 25 års erfarenhet av att utveckla ledare och ledningsgrupper. I skogen vistas och fikar han gärna. Men inte bara det; under flera har han genomfört kreativa medarbetarsamtal under promenader och även haft uppskattade workshops för ledningsgrupper med naturen som konferensrum. Dessutom är han författare och utbildar inom det lösningsfokuserade ledarskapet.

Vår vision är att få individer och grupper att växa och bli hållbara genom att upptäcka sig själva och varandra, skapa egna och gemensamma visioner med hjälp av att vistas i naturen.

Kika in våra kommande event