Insight Hike – 23 augusti, 2024

Är du sugen på en energigivande start på hösten? Och vill prova på något nytt?

Välkommen till en dryg halvdag på vår aktivitet Insight Hike, den här gången till prova-på-pris, där du får möjlighet att diskutera frågor som:

• Vart är jag/mitt företag på väg?

• Vad har jag/vi för utmaningar idag?

• Vad är mina/våra styrkor?

• Hur ska jag/vi få inspiration och orka?

– Hur kan jag hitta återhämtning med hjälp av naturen?

Detta gör du utomhus i naturen, tillsammans med andra i liknande situation, under ledning av Jan Marklund, ledarskapskonsult på Gonggång ledarutveckling och Jenny Almén Linn, friskvårdsguide och företagsrådgivare på bland annat NyföretagarCentrum Alingsås.

Vi har både mångårig ledarskapserfarenhet och har stor vana av att använda naturen för att utveckla individer och grupper. Vi börjar kl. 11.30 på Dahlbogården där vi får en god lunch och introducerar oss för varandra. Därefter beger vi oss iväg på en lättsam vandring genom skogen och utmed Holleden. Vi kommer att samtala under vandringens gång, men även stanna till på olika platser för reflektion och övningar. Halvvägs gör vi en paus för utomhusfika i vacker miljö.

Dagen avslutas kl. 16.30. Du kommer i förväg att få ett par frågor att reflektera över och även ett material att ta med dig hem efter avslutad vandring.

Anmäl dig via mail till info@outdoorinsights.se senast den 16 augusti.

Max 16 personer.

Pris per person: 650 kr exkl moms (normalpris: 1 650 kr)

I priset ingår: Lunch, fika, två workshopledare som leder vandringen och övningar under dagen, material att arbeta vidare med efter genomförd dag samt härliga minnen.


Välkomna önskar Jenny och Janne

Kika in våra kommande event