Vågade visionärer – 15 september 2023

Välkommen till en dryg halvdag vågade visionärer där du får möjlighet att diskutera frågor som:

• Vart är jag/mitt företag på väg?

• Vad har jag/vi för utmaningar idag?

• Vad är mina/våra styrkor?

• Hur ska jag/vi få inspiration och orka?

Detta gör du tillsammans med andra, i liknande situation, under ledning av Jan Marklund, ledarskapskonsult på Gonggång ledarutveckling och Jenny Almén Linn, friskvårdsguide och företagsrådgivare.

Vi har både mångårig ledarskapserfarenhet och har under många år använt naturen för att utveckla individer och grupper. Vi börjar kl. 11 vid Hästabadet, vid Gerdskens strand, där vi börjar med introduktion och lunch. Därefter följer en lättare instruktion i kajakpaddling för de som behöver detta, innan vi beger oss iväg på en stillsam paddling över sjön Gerdsken, genom Forsån och till Lilla Färgen. Vi kommer att gå iland på ett par olika ställen för reflektion och övningar. Vi pausar för en utomhusfika i vacker miljö under eftermiddagen.

Dagen avslutas senast kl. 17.00. Du kommer i förväg att få ett par frågor att reflektera över och även ett material att ta med dig hem efter avslutad paddling.

Anmäl dig via mail till info@outdoorinsights.se senast den 7 september.

Max 12 personer.

Pris: 1600 kr exkl moms (med egen kajak)

Kajakhyra: 400 kr exkl. moms. Meddela vid bokningstillfället om du behöver hyra kajak.

I priset ingår: Lunch, fika, två workshopledare, kort instruktion i kajakpaddling, material att arbeta vidare med efter genomförd dag samt härliga minnen.


Med visionära hälsningar – Jenny och Janne

Kika in våra kommande event